Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč - Zásilkovna ♥️

Výroba 1000 kusů svíček jako VÁNOČNÍ balíčky

V Prosinci jsme prožili opravdu vzrušující období plné vůní, kreativity a balení každého balíčku. Měsíc byl plný příprav na sváteční sezónu ale také plný neustálých příprav a dokončování.

Během posledního měsíce jsme se nejen věnovali plnění vašich objednávek a setkávání s vámi v našem showroomu v Holýšově, ale také jsme měli tu čest připravit několik rozsáhlejších firemních balíčků. Jeden z nich obsahoval 200 nízkých svíček. Každý balíček byl plný pěti nízkými svíčkami o objemu 70, 100, 135, 180 a 225 ml, přičemž 135 ml svíčka měla dřevěný praskající knot.

Naše svíčky jsou výsledkem precizní ruční práce a lásky k detailům. Každý krok výrobního procesu prochází naší pečlivou kontrolou. Od stříhání a připevňování knotů až po samotné vylévání, zdobení a finální úpravu – každá svíčka nese v sobě naši vášeň pro krásu a kvalitu.

Po ztuhnutí každé svíčky jsme pečlivě provedli ruční broušení, kterým odstraníme jakékoliv stopy vosku po odlévání. Následně jsme přistoupili k sestavování krabiček, které jsme vystlali hoblinkami. Postupně jsme umisťovali do krabičky každou svíčku s precizností a pečlivostí. Každou krabičku jsme opatřili štítkem, kde jsme označili vonnou variantu každé svíčky, a nakonec jsme do balíčku vložili letáček spolu s vizitkou.

Neskutečně moc jsme si celý ten proces užili, i když jsme si oddychli že jsme se všemi těmi dalšími balíčky a svíčkami stihli osobní doručení. 

Svíčky jsou odlévány se sojovým voskem a obohaceny různými kombinacemi přírodních esencí, které poskytují nezapomenutelné vůně. Výsledkem je nejen krásná, ručně vyrobená svíčka, ale také vonná ozdoba do vaši domácnosti.

Každá svíčka je pro nás jedinečným dílem, ať už jde o vonnou kombinaci, tvar nebo barevný odstín.

Nyní se ovšem připravujeme na nové kreativní projekty, které nám umožní přinášet vám ještě více radosti. Můžete se těšit na nové barevné variace, různé tvary, zajímavé esence a inovativní balení.

"Balíčky tohoto typu připravujeme na zakázku a individuálně dle vašich preferencí."

 

Děkujeme z celého srdce. Petra Holzäpfelová 

 

Zpět do obchodu