Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč - Zásilkovna ♥️

Harmonie vůní: Průvodce výběrem esencí pro vás a váš domov

Levandule a Citron:

Vlastnosti: Tato harmonická kombinace přináší do vašeho domova klid a osvěžení. Levandule uklidňuje mysl a podporuje relaxaci, zatímco svěží citronová vůně dodává energii a osvěžuje vzduch.

Vůně: Představte si procházku po kvetoucí levandulové louce, kde se míchá vůně levandule s jemnými tóny citrusového citronu. Ta spojení vytváří atmosféru klidu a osvěžení.

 

Meduňka s citronelou a tea tree:

Vlastnosti: Tato esence je jako svěží vánek, který provoní váš domov a zároveň ho ochrání před nežádoucím hmyzem. Meduňka uklidňuje a osvěžuje, citronela odhání hmyz, zatímco tea tree dezinfikuje vzduch a podporuje zdraví dýchacích cest.

Vůně: Představte si vůni svěžího jarního rána, kde se míchá vůně meduňky s citrusovými tóny citronu a svěží vůní tea tree oleje. Tato kombinace přináší do vašeho domova čistotu a osvěžení.

 

Pomeranč:

Vlastnosti: Tato osvěžující esence povzbuzuje mysl a dodává energii. Jeho sladká a ovocná vůně probouzí smysly a povznáší náladu, čímž vytváří radostnou atmosféru ve vašem domově.

Vůně: Představte si šťavnaté pomeranče, které vyzařují sluneční záři a voní po čerstvém ovoci. Tato vůně naplní váš domov svěžestí a energií, která vám pomůže začít den s pozitivní náladou.

 

Přírodní - bez esencí:

Vlastnosti: Tato neutrální esence vytváří čistou a přirozenou atmosféru ve vašem domově. Bez přidaných vůní poskytuje prostor pro čistý vzduch a klidnou relaxaci.

Vůně: Představte si vůni čerstvého vzduchu po dešti, který čistí a osvěžuje vaše smysly. Tato neutrální vůně vám umožní vychutnat si přírodní krásy vašeho domova bez rušení.

 

Máta peprná:

Vlastnosti: Tato osvěžující esence povzbuzuje a stimuluje mysl. Její pikantní a povznášející vůně dodává energii a probouzí smysly, čímž vytváří aktivní a živou atmosféru.

Vůně: Představte si osvěžující vůni čerstvé máty peprné, která vám dodává energii a povznáší náladu. Tato svěží a pikantní vůně vám pomůže zůstat aktivní a plní energie po celý den.

 

Levandule:

Vlastnosti: Tato klasická esence je známá svým uklidňujícím účinkem a schopností harmonizovat prostředí. Levandule podporuje relaxaci, zklidňuje mysl a pomáhá při odreagování po náročném dni.

Vůně: Představte si políčka fialové levandule, které se táhnou do nekonečna. Její jemná, květinová vůně naplňuje váš domov klidem a harmonií, zanechávajíc vás s pocitem pohody a relaxace.

 

Litsea Cubeba:

Vlastnosti: Tato svěží a ovocná esence je známá svým povzbuzujícím účinkem na mysl a tělo. Litsea cubeba oživuje smysly, povzbuzuje kreativitu a dodává energii do vašeho domova.

Vůně: Představte si rozkvetlé stromy v exotických tropických krajinách, kde se nesčetné plody míchají ve vzduchu. Tato vůně přináší do vašeho domova svěžest a vitalitu, která vás nabíjí novou energií.

 

Zimní vánek (Máta peprná, eukalypt):

Vlastnosti: Tato osvěžující kombinace je jako chladný vánek, který projde vaším domovem a osvěží vzduch. Máta peprná stimuluje mysl a dodává energii, zatímco eukalypt uvolňuje dýchací cesty a pročišťuje vzduch.

Vůně: Představte si chvíli po bouři, kdy se vzduch pročistí a v něm cítíte svěžest máty a eukalyptu. Tato vůně vás obklopí čistotou a uvolněním, které napomáhá relaxaci a klidnému odpočinku.

 

Tea Tree:

Vlastnosti: Tato silná esence je známá svými dezinfekčními vlastnostmi a schopností čistit vzduch. Tea tree olej pomáhá udržovat prostředí čisté a zdravé, podporuje imunitní systém a dodává svěžest do vašeho domova.

Vůně: Představte si vůni lesa po dešti, kde se smíchá aroma tea tree oleje s bylinnými a dřevitými tóny. Tato vůně přináší do vašeho domova svěžest a čistotu, která vám pomáhá udržovat zdravé a harmonické prostředí.

 

Eukalypt:

Vlastnosti: Tato revitalizující esence podporuje dýchání a uvolňuje dýchací cesty. Eukalypt osvěžuje vzduch, pročišťuje prostředí a dodává energii do vašeho domova.

Vůně: Představte si chvíli po dešti, kdy se vzduch naplní svěží vůní eukalyptu a vás obklopí pocit čistoty a osvěžení. Tato vůně vám pomáhá udržovat zdravé a revitalizující prostředí.

 

Meduňka citronelová:

Vlastnosti: Tato svěží a odpočinková esence je známá svými uklidňujícími účinky na mysl a tělo. Meduňka citronelová přináší do vašeho domova klid a harmonii, odhání hmyz a podporuje relaxaci.

Vůně: Představte si chvíli strávenou na zelené louce, kde se mísí vůně svěží meduňky s citrusovými tóny citronu. Tato kombinace vytváří osvěžující a uklidňující atmosféru, která vám pomůže relaxovat a odpočívat.

 

Každá esence má své vlastní charakteristiky a vhodnost pro určité situace či preference jednotlivých osob. Zde je krátký přehled:

  1. Levandule a Citron: Ideální pro ty, kteří hledají kombinaci uklidňujícího efektu levandule a osvěžujícího citrusového citronu pro relaxaci a povzbuzení mysli.

  2. Meduňka s citronelou a tea tree: Skvělá volba pro ty, kteří chtějí odstranit hmyz z domova a zároveň si užít osvěžující a čistící vůni meduňky a citrusů.

  3. Pomeranč: Vhodný pro ty, kteří hledají osvěžující vůni s povzbuzujícím účinkem a radostnou atmosféru plnou slunce.

  4. Přírodní - bez esencí: Pro ty, kteří preferují čistý vzduch bez přidaných vůní a chtějí si vychutnat prostor naplněný přirozenou vůní.

  5. Máta peprná: Pro ty, kteří potřebují povznést svou náladu a získat energii prostřednictvím svěží a stimulující vůně máty.

  6. Levandule: Ideální pro ty, kteří hledají klid a relaxaci ve svém domově a chtějí si užít uklidňující a harmonizující vůni levandule.

  7. Litsea Cubeba: Skvělá volba pro ty, kteří chtějí povzbudit své smysly a získat energii díky svěží a ovocné vůni litsea cubeba.

  8. Zimní vánek (Máta peprná, eukalypt): Vhodný pro ty, kteří potřebují osvěžit vzduch ve svém domově a uvolnit dýchací cesty díky kombinaci svěží máty a eukalyptu.

  9. Tea Tree: Pro ty, kteří chtějí udržovat své prostředí čisté a zdravé a zároveň si užívat svěží a dezinfekční vůni tea tree oleje.

  10. Eukalypt: Ideální pro ty, kteří chtějí osvěžit vzduch ve svém domově a podpořit zdravé dýchání díky revitalizující vůni eukalyptu.

  11. Meduňka citronelová: Skvělá volba pro ty, kteří chtějí odhánět hmyz a zároveň si užít osvěžující a uklidňující vůni meduňky a citrusů.

 

Zpět do obchodu