Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč - Zásilkovna ♥️

Zakázková realizace špalků pro apartmány a wellness

V roce 2023 v období mezi zářím a listopadem jsme úspěšně realizovali zakázkovou výrobu špalků pro plánovaný wellness v Krkonoších. Celkem jsme vyrobili 70 kusů špalků na základě poptávky od společnosti specializující se na bytový design a jeho následnou realizaci.

Naše špalky jsou vyráběny z kvalitního smrkového dřeva s přesně definovanými rozměry. Po výrobě jsou pečlivě ošetřeny, což umožňuje snadné odstranění prachu a nečistot. Na spodní části každého špalku jsou přidělány nábytkové kluzáky, což zajišťuje lepší stabilitu na nerovném povrchu.

Výroba špalků v takovémto množství byla pro nás náročným procesem trvajícím několik měsíců, aby bylo možné dřevo zpracovat a připravit do požadovaného stavu.

Po dokončení výroby jsme špalky osobně přepravili do wellness zařízení. Jsme hrdi na to, že naše zakázková výroba umožňuje nejen výrobu špalků po jednotlivých kusech pro koncové zákazníky, ale také masovou produkci pro firmy, wellness centra, hotely, restaurace, bary, salony a další podniky.

U nás je možné objednat špalky v individuálních rozměrech a z různých druhů dřevin, jako jsou smrk, borovice, dub, buk a další. Nabízíme také různé možnosti ošetření a celkové úpravy dle přání zákazníka.

V případě zájmu o cenovou nabídku nebo zakázkovou výrobu nás neváhejte kontaktovat na: 

info@drevenevyrobkyprovas.cz / obchod@drevenevyrobkyprovas.cz . Jsme tu, abychom vám pomohli realizovat vaše nápady a potřeby v oblasti dřevěných produktů pro váš prostor.

 
Zpět do obchodu