Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč - Zásilkovna ♥️

Zakázková výroba

Připojte se k nám a využijte naší bohaté zkušenosti v individuální výrobě, která sahá až do roku 1991. Rádi bychom vám představili širokou škálu služeb zakázkové výroby, které nabízíme:

Zahradní domky: Nezáleží, zda potřebujete přístřešek na nářadí, garáž pro vaše vozidlo nebo útulnou pergolu pro odpočinek venku, jsme připraveni realizovat vaše nápady.

Dětská hřiště a domečky

Úpravy zahrad a vyvýšené záhony: Zlepšete vzhled vaší zahrady pomocí našich profesionálních služeb. Zrealizujeme úpravy zahrad a vyvýšené záhony, které vám umožní využít vaši zahradu na maximum.

Zahrádkářské sestavy na grilování: Užijte si společné chvíle s rodinou a přáteli venku s našimi zahrádkářskými sestavami na grilování. Nabízíme kompletní řešení včetně lavic, stolů a dalšího příslušenství.

Obklady stěn: Přidejte do vašeho interiéru nebo exteriéru unikátní vzhled pomocí našich obkladů stěn. Nabízíme široký výběr materiálů a designů, které splní vaše estetické požadavky.

Naše služby zakázkové výroby neomezuje pouze domácí prostředí. Pracovali jsme pro obecní úřady, vybavujeme cyklostezky a spolupracujeme s wellness centry, restauracemi a dalšími.

Máme dostatečné zkušenosti k provádění široké škály prací, včetně výkopových prací, přípravy základové desky a dalších. Materiál dodáváme a případně montujeme na místě určení.

Pokud máte zájem o nezávaznou poptávku, kontaktujte nás e-mailem. Vaše projekty jsou naší prioritou, a jsme připraveni vám pomoci je realizovat. Navštivte nás a přesvědčte se o kvalitě naší práce!

V případě zájmu o zhotovení na zakázku nám napište na info@drevenevyrobkyprovas.cz  ( + zašlete fotky (včetně rozměrů, druhu materiálu a podobně))

  

Do zakázkové výroby od nás patří i výroba pergol, přístřešků, pískovišť, řezání stavebního řeziva a mnoho dalšího. 

 

Zpět do obchodu