Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč - Zásilkovna ♥️

JAK NAŠE SVÍČKY VONÍ?

Vybrali jsme prvních pár esencí, které u nás naleznete a napsali jsme k nim jejich malou "charakteristiku", která Vám třeba pomůže při jejich výběru.

 

Přírodní = Svíčka, která je bez přidaných esencí a potěší každého, kdo má rád čistý, přírodní vosk bez jakýchkoliv přídavků. Užijte si s touto přírodní svíčkou chvilku klidu a pohody.

Růže = Něžná a jemná vůně která potěší zejména ženy, jelikož vystihuje jejich sebevědomí a ženskost. Příjemná přírodní vůně, která jemně provoní Vás interiér. Jelikož se jedná o čistě přírodní esence, očekávejte, že vůně nebude tak výrazná, jako u vůní syntetických, nýbrž se jedná o příjemně silné esence, které nevadí ani citlivým nosánkům.

Meduňka s citronelou = Osvěžující vůně, která má nádech citrusů a květin. Vůně uklidňující, teplá a složená z vůně meduňky a citronely. Esenciální oleje, které se perfektně doplňují a vytváří tak velice příjemnou vůni. Svíčka s touto esencí se perfektně hodí do všech prostorů,  jelikož neutralizuje pachy, působí pozitivně na naši psychiku, uklidňuje, uvolňuje napětí, nervozitu a svojí intenzitou provoní místnost na delší dobu. Jelikož se jedná o čistě přírodní esence, očekávejte, že vůně nebude tak výrazná, jako u vůní syntetických, nýbrž se jedná o příjemně silné esence, které nevadí ani citlivým nosánkům.

Levandule = Vůně která uklidňuje, čistí a dezinfikuje. Ideální svíčka pro ty, kteří mají rádi přírodní vůně, potřebují se zbavit napětí a chtějí svůj domov provonět příjemnou a přírodní vůní. Jelikož se jedná o čistě přírodní esence, očekávejte, že vůně nebude tak výrazná, jako u vůní syntetických, nýbrž se jedná o příjemně silné esence, které nevadí ani citlivým nosánkům.

Máta + eukalypt = Vůně která je složena ze dvou esencí, které povzbuzují mozkovou činnost při únavě, mají antiseptické účinky a dezinfikují. Jemná a přesto příjemná svěží vůně, kterou si zamilují především milovníci svěžích vůní. Jelikož se jedná o čistě přírodní esence, očekávejte, že vůně nebude tak výrazná, jako u vůní syntetických, nýbrž se jedná o příjemně silné esence, které nevadí ani citlivým nosánkům.

Pomeranč = Vůně která působí antidepresivně, osvěžuje a uvolňuje. Uklidňuje psychiku a podporuje klidný spánek. Svíčka s touto esencí bude skvělým doplňkem ve všech prostorech, které příjemně a jemně provoní. Jelikož se jedná o čistě přírodní esence, očekávejte, že vůně nebude tak výrazná, jako u vůní syntetických, nýbrž se jedná o příjemně silné esence, které nevadí ani citlivým nosánkům.

Zpět do obchodu