Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč - Zásilkovna ♥️

ZAKÁZKOVÁ VÝROBA PARAVÁNŮ

Na přelomu měsíce března a dubna, jsme měli úžasnou příležitost, spolupracovat s paní Milfaitovou z CASA Interier, na realizaci paravánů do Angusfarm (Soběsuky). 

Spolupráce pro nás byla velice příjemná, i když jsme na realizaci měli takřka pouze víkend.

Jednalo se o 6 kusů paravánů do interiéru, které později nejspíše budou zdobit i pří zvláštních příležitostech exteriér.

Horní část paravánů byla mořená ve speciální rustic barvě, kterou jsme osobně připravili.

Spodní část, která se skládala z masivního hranolu, byla natřená matnou černou barvou, přes kterou jemně prosvítala kresba dřeva.

Ve spodní části byl ještě na přání vyfrézován otvor na led pásky, které ve tmě celý paraván zespoda krásně podsvítí a tím celý kousek mnohem více vynikne. 

Paravány byly přímo u nás v truhlárně smontovány a následně dopraveny na místo, kde jsme je vyložili a poté je dle požadavku rozmístili v interiéru.

A přesně takto vypadalo první zkoušení, před finálním sestavením.

Děkujeme za úžasnou příležitost, spolupracovat na takovéto realizaci, která pro nás byla velikým přínosem a doufáme, že se Vám výsledek líbí, tak jako nám.

 

Pokud i vy zařizujete interiér a máte zájem o nějaké nevšední kousky, či se věnujete bytovému designu a hledáte nové truhláře / výrobce, a spolupráci při realizacích jak interiérů, tak exteriérů. Neváhejte nás kontaktovat = info@drevenevyrobkyprovas.cz / 605 272 592.

 

Krásný den, přeje Petra Holzäpfelová

Zpět do obchodu