Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč - Zásilkovna ♥️

JARNÍ a LETNÍ kolekce - 2023

Jaro a léto v duchu figurek a osazování!

Na první kolekci pro letošní rok jsme začali pracovat ještě před Vánoci. Hlavním námětem pro nás bylo vést novinky v nových druzích dřeva, zajímavých přírodních kresbách, barvách i tvarech. 

Vlna osazovaných interiérových mís, mističek a lodí nás úplně pohltila a tak jsme se rozhodli o doplnění těchto živých květinových dekorací za pomoci dřevěných figurek, díky čemuž do našeho sortimentu přibyl velmi významný parťák na tvoření - soustruh

Proč zrovna soustružené dekorace?

- Spojení ručního soustružení a kvalitních dřevin nám do sortimentu přineslo mnoho benefitů a to hlavně velmi kvalitní a pevné figurky, nebo třeba mističky s krásnou unikátní kresbou, ve které může dřevo perfektně vyniknout. I přesto, že dokážeme díky soustružení vychytat stejný základní tvar, každá figurka se díky doteku ručního vedení stává naprosto jedinečnou a to jak v jemných tvarových odchylkách, tak samozřejmě v naprosto individuální kresbě dřeva. Figurky ani mističky tak nikdy nebudou jedna jako druhá. Každá Vámi zakoupená vysoustružená dekorace bude naprostým unikátem, který nikdo jiný vlastnit nebude.  

 

Dubový podnos na osazování, se skleněnou mísou Figurka zajíčka

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 Co vše u nás tedy najdete?

Ptáčky! Celoroční buclatí ptáčci padnoucí přímo do dlaně s decentním zobáčkem a ocáskem a to hned v několika naturálních barevných provedeních a hlavně s výpalem očí nebo klidně bez. Najdete je u nás jak přírodní tak černé nebo třeba rustic. Minimalistický design z nich dělá skutečně celoroční dekoraci do jakéhokoliv interiéru či květináčku.

Zajíčci! Velikonoční.... ano! Zajíček. Ani my jsme tohohle ušáka z naší jarní kolekce nemohli vynechat a tak jsme ho pro Váš domov vyrobili rovnou ve dvou vzhledových variantách a spoustě barevných kombinacích. První varianta je stojící figurka zajíčka, kterého najdete jak s očima a čumáčkem, tak bez a v různých variacích přírodní nebo mořené barvy dřeva. Minimalističtější bráška je naopak zajíček sedící, kterého najdete v základním přírodním provedení a bez očí. Sofistikovaný, přesto jednoduchý tvar tak může zaujmout ty střídmější z nás.

Obě figurky, jak ptáčky - sýkorky a vlaštovky - tak zajíčky u nás můžete najít také tvarově zjednodušené, určené buďto jako zápich do květináče nebo jako minimalistický doplněk interiéru. Všechny v přírodní i mořené variantě tak, jak je u nás zvykem. V té samé variantě zápichu nám přibyl také další symbol jara - elegantní motýlek.

Dekorační figurky zakončujeme naprostým must have kouskem velikonoc a tím jsou vajíčka! Pro ta naše, ať už velikonoční nebo celoroční jsme zvolili pevné bukové dřevo s krásnou kresbou. Vajíčka jsou bytelná a ve dvou možnostech - s háčkem na zavěšení, nebo bez háčku na dekorování. To, jak vajíčka nadekorujete je na Vaší fantazii! Můžete je využít ne jen na obháčkování, malování náš či Váš ruční výpal a nebo klidně zkusit naší macramé verzi na e-hopu. Ať tak, či onak těšíme se na tu Vaší verzi!

 

Kam s tak krásnými dekoracemi?

Šup s nimi třeba do našich krásných multifunkčních mís! Každou z nich můžete použít ne jen na osazování ale i jako květník nebo servírovací mísu. Podrobný návod, jak si takovou masivní krásku osadit v jakémkoliv období Vám brzy přidáme na blog, prozatím si můžete všechny varianty projít a vybrat si třeba tu svojí. Každá z nich je totiž jedinečná, tak jako vy samy a tím i naprosto nenahraditelná. Pusťte do svého domova dotyk přírody a uvidíte, že se Vám to stokrát vrátí, nejen na uznalých pochvalách rodiny ale i zlepšením Vaší psychiky. Příroda totiž léčí.

A pro ty, kteří se zatím na osazování vlastní dekorace necítí, tady máme kouzelné vázičky, popraskané, v celku se suky i vadami, tak jak je příroda stvořila - prostě neodolatelné! Takové v keramice nebo ve skle nenajdete a k tomu všemu bude jenom Vaše. Varianta se skleněnou baňkou zde a bez baňky zde.

 

9868F487 5117 4A80 8F69 13EEBACD6AAF

A9BAC6D5 BD15 4215 B188 30F9B570E98B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Všechny naše dekorace lze použít jako interiérové i exteriérové a to při správné péči. Více si o péči a pokynech můžete přečíst na tomto odkazu.

Zpět do obchodu