Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč - Zásilkovna ♥️

Nově pro Vás vyrábíme i ze starého dřeva!

Zrcadla jsou základním prvkem interiérového designu, poskytují jak funkčnost, tak estetickou přitažlivost. Zatímco tradiční zrcadla jsou často vyrobena ze skla a kovu, existuje rostoucí trend k použití recyklované dřevo k vytvoření jedinečných zrcadel. Tato zrcadla nabízejí rustikální kouzlo, které může vylepšit jakýkoli styl interiéru.

Zrcadla vyrobená ze starého dřeva mají výrazný charakter, který je odlišuje od tradičních. Rozdíly v barvě a struktuře dřeva činí každé zrcadlo jedinečným. To znamená, že žádná dvě zrcadla nejsou úplně stejná, což dodává designu prvek exkluzivity. Tato zrcadla lze navíc přizpůsobit tak, aby vyhovovala specifickým požadavkům na velikost, díky čemuž jsou ideální pro jedinečné prostory.

Zrcadla vyrobená ze starých kusů dřeva se dobře hodí k různým stylům interiérového designu, včetně rustikálního, moderního a klasického.

Tyto jedinečné kousky vnesou do každé místnosti rustikální kouzlo a teplo. Ponoříme se do charakteristických vlastností dřeva, různých dostupných vzorů a celkového rustikálního kouzla, které mohou zrcadla ze starého kusu dřeva přinést do vašeho domova. Stará dřevěná prkna a z nich zrcadla vyrobená na zakázku jsou skutečně jedinečná. Jedinečné vzory a textury, které jsou přítomny v každém kusu dřeva, činí každé zrcadlo skutečně jedinečným. Přirozené nedokonalosti a suky ve dřevě dodávají zrcadlu celkové kouzlo. Tyto nedokonalosti nejsou vady, ale spíše jsou to, co dělá každé zrcadlo výjimečným a jedinečným.

 

Zakázková výroba zrcadel ze starých kusů dřeva, se u nás vyrábí v různých velikostech a tvarech, aby se vešly do jakéhokoli prostoru. Rámy jsou ručně vyráběny s důrazem na detail, což zajišťuje, že každé zrcadlo je té nejvyšší kvality. K doplnění dřevěných interiérů lze použít různé typy skel, jako je čiré, tónované nebo zkosené. Zvolené sklo může drasticky změnit vzhled a dojem ze zrcadla. Kombinace dřeva a skla vytváří jedinečný a krásný kousek, který bude jistě dominantou Vaší místnosti.

 

Rustikální kouzlo zrcadel je nepopiratelné. Tato zrcadla dodávají teplo a charakter každé místnosti, ve které jsou umístěny. Vytvářejí útulnou a příjemnou atmosféru, která je ideální pro každý domov. Zrcadla doplňují různé styly interiérového designu, od farmy po moderní rustikální. Jsou to všestranné kousky, které najdou uplatnění v každé místnosti, ať už jde o obývací pokoj, ložnici nebo koupelnu. Rustikální kouzlo těchto zrcadel jistě zaujme a zanechá trvalý dojem v každém, kdo je uvidí.

 

Závěrem lze říci, že zrcadla vyrobená na míru se starých kusů dřev jsou skutečně jedinečné a krásné kousky, které dodají každému domovu rustikální, ale zároveň moderní kouzlo a teplo. Pokud hledáte výrazný kousek, který je funkční a zároveň krásný, pak je pro vás zrcadlo vyrobené na míru ze sterého dřeva s historií tou správnou volbou.

Zpět do obchodu